Commissie Duurzaamheidsvraagstukken Biomassa

Sitemap  |  Index  |  Disclaimer    NL  |  EN    RSS Feed

Nieuws

Green Matter Magazine

Datum: 11 maart 2014

Als het om duurzame biomassa gaat, moeten we ons nu gaan focussen op sociale duurzaamheidscriteria. Dat is de boodschap van Dorette Corbey in het Green Matter Magazine.

 

Het Green Matter Magazine is een eenmalige uitgave van de Nederlandse programma's voor Duurzame Biomassavan de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (voorheen Agentschap NL).  Het magazine is gemaakt in het eindstadium van de programma’s. In opdracht van de ministeries van Buitenlandse Zaken en Economische Zaken is de afgelopen jaren ervaring opgedaan met de duurzame biomassaketen voor energie aan de hand van 40 pilots in 20 landen.

 

In het magazine zijn de ervaringen met de projecten opgetekend en de kennis die is opgedaan met thema’s als financiering, certificering en voedselzekerheid. Naast Dorette geven nog 9 andere ‘bright minds’ hun visie op de toekomst van duurzame biomassa.

 

U kunt het volledige magazine met onder meer het interview met Dorette Corbey hier downloaden of een hard copy aanvragen bij: duurzamebiomassamondiaal@rvo.nl.