Commissie Duurzaamheidsvraagstukken Biomassa

Sitemap  |  Index  |  Disclaimer    NL  |  EN    RSS Feed

Leden

Paul Wolvekamp

Paul Wolvekamp werkt sinds 1989 bij Both ENDS, momenteel als adjunct-directeur. Hij is lid van de Board of Governors van de Round Table on Sustainable Palm Oil (RSPO), vicevoorzitter van het NFTP Exchange Programme, voorzitter van het Forest Peoples Programme en is co-chair van de RSPO Dispute Settlement Facility Advisory Group.

 

Paul behaalde zijn kandidaats rechten aan de Universiteit Leiden, studeerde af in politieke wetenschappen en richtte zich daarna op milieukunde. Bij afronding van zijn studie deed hij actieonderzoek in India. Hij is auteur-editor van diverse publicaties, waaronder het boek 'Forests for the Future' (1999) en 'Purposes and uses of a commonly structured Dispute Settlement Facility' (2010).

 

In dienst van Both ENDS voerde Paul diverse opdrachten uit voor onder andere de Nederlandse overheid en de Europese Commissie, zoals het ontwikkelen van een Indo-Dutch Environmental Fund en de evaluatie van de Europese bijdrage aan de uitvoering van het VN verdrag inzake het tegengaan van verwoestijning. Ook is hij betrokken bij partnerschappen met bedrijven op het gebied van duurzame thee, specerijen en dergelijke.

 

Contact met Paul Wolvekamp?
Linkedin
E-mail